Zijwaartse garagedeuren – Nieuw bij Different Doors!

Zijwaartse sectionaaldeuren – Nieuw bij Different Doors garagedeuren!

Onderhoudsvrije zijwaartse sectionaaldeuren zijn garagedeuren die niet naar boven toe openen, maar via de zijkant wegdraaien. Een ideale oplossing, wanneer u boven weinig ruimte hebt. Op deze manier hoeft u geen bovenruimte in te leveren en profiteert u van een mooie zijwaartse sectionaaldeur, passend bij uw situatie.

Deze zijwaartse sectionaaldeuren bestaan uit stalen panelen, kogelgelagerde wielen en zijn tevens elektrisch uit te voeren. Een krachtige motor zal er voor zorgen dat u de garagedeur op afstand elektrisch kunt openen en sluiten.

Zijwaartse garagedeuren worden geheel op maat en naar wens van de klant geproduceerd. U hebt keuze uit alle RAL kleuren, diverse panelen, paneelbreedtes, glasvoorzieningen en dergelijke. Elektrische zijwaartse garagedeuren van hoge kwaliteit, geheel onderhoudsvrij en 10 jaar garantie.

zijwaartse-garagedeur-elektrisch1

Houten zijwaartse sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een houten zijwaartse sectionaaldeur? Different Doors produceert prachtige, volledig houten, zijwaartse garagedeuren in iedere houtsoort. Ook deze zijwaartse garagedeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. Horizontaal of verticaal geprofileerd, onbewerkt hout, gelakt of juist dekkend geschilderd? Met of zonder beglazing? Zijwaartse deuren worden geheel naar uw wens geproduceerd.

Houten garagedeuren worden volledig van hout geproduceerd, zodat in tegenstelling tot met hout bekleedde garagedeuren het kromtrekken kan worden voorkomen. Deze houten garagedeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn optimaal geïsoleerd en inbraakveilig. Ook op deze houten garagedeuren krijgt u 10 jaar all-in garantie.

Visualisatie van de nieuwe zijwaartse sectionaaldeur

Alvorens productie wordt er een visualisatie gemaakt vanuit uw huidige situatie, waarop diverse opties van de mogelijk nieuwe situatie getoond worden. Op deze manier verkrijgt de klant een goed beeld van wat er mogelijk is, hoe de uiteindelijke situatie er uit kan komen te zien en bij het maken van een definitieve keuze.

Different Doors – Specialist op het gebied van garagedeuren

Different Doors is specialist op het gebied van zijwaartse sectionaaldeuren, zowel onderhoudsvrij als houten garagedeuren. Benieuwd wat er bij u mogelijk zal zijn en ontvangt u graag vrijblijvend informatie en advies? Neem contact op met Different Doors garagedeuren.
E: info@differentdoors.nl
T: 0495-470000

garagedeur-zijwaarts-elektrisch