Kanteldeur vervangen door sectionaaldeur?

Kanteldeur vervangen door sectionaaldeur

Uw oude kanteldeur vervangen door een nieuwe sectionaaldeur? Vaak worden kanteldeuren vervangen door moderne sectionaaldeuren of openslaande deuren, doordat deze deuren vele malen veiliger, beter geïsoleerd en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het vervangen van uw kanteldeur door een sectionaaldeur geeft uw garage een mooie, moderne en stijlvolle uitstraling. Different Doors maakt sectionaaldeuren geheel op maat, passend bij uw wensen.

Wanneer u uw kanteldeur vervangt door een sectionaaldeur profiteert u van meer ruimte als tevoren. Doordat een sectionaaldeur niet naar buiten draait, maar recht omhoog gaat, kunt u de ruimte voor de garagedeur optimaal benutten. Een hogere doorrijhoogte en elektrisch bedienbaar zorgt voor optimaal gemak.

Naast meer ruimte profiteert u bij het vervangen van uw kanteldeur door een sectionaaldeur ook van optimale isolatie. Een kanteldeur bestaat uit een stalen plaat van 3 millimeter dikte en laat veel koude lucht door aan de zijkanten en bij het openen. Een sectionaaldeur heeft een dikte van 42 millimeter en wordt rondom afgeslopen met rubberen strips wat voor optimale isolatie en tochtwering zorgt.

Buiten het feit dat u meer ruimte en een betere isolatie krijgt, biedt een sectionaaldeur ten opzichte van een kantelpoort een velen malen betere veiligheid. De motor van de sectionaalpoort zorgt voor een krachtige afsluiting van de deur in tegenstelling tot de makkelijk te forceren sluiting van een kanteldeur.

 

Elektrische sectionaaldeur met vlak, gladde panelen

 

Heeft u ook plannen om uw kanteldeur te laten vervangen door een sectionaaldeur? Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met Different Doors. Wij voorzien u graag van meer informatie en vrijblijvend advies.