Garagedeuren elektrisch

Garagedeuren elektrisch uitgevoerd

Garagedeuren elektrisch of handmatig uitgevoerd? Vaak hangt deze keuze af van op welke manier de garage voornamelijk gebruikt wordt. Wordt de auto vaak binnen de garage geplaatst? Dan is het erg praktisch garagedeuren elektrisch uit te voeren, zodat u de garagedeur op afstand kunt bedienen en gemakkelijk in en uit de garage kunt rijden. Gebruikt u de garage als doorgang, opslag, voor de fietsen, maar niet voor het binnen plaatsen van de auto? Dan zijn openslaande deuren de ideale oplossing. Gemakkelijk in en uit door enkel het gebruik van de actieve deur, ook wel loopdeur genoemd.

Op maat geproduceerd

Elektrische garagedeuren, volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. Wat vindt u belangrijk aan een garagedeur? Different Doors zorgt dat al uw wensen worden doorgevoerd en de garagedeur geproduceerd wordt aan de hand van uw wensen. Elektrisch uitgevoerd, voorzien van diverse veiligheidsopties, in de gewenste uitstraling. Elektrische garagedeuren kunnen zowel klassiek als modern worden uitgevoerd.

Houten garagedeuren

Hardhouten garagedeuren, elektrisch, beschikken over mooie hardhouten panelen, leverbaar in iedere RAL kleur of diverse houtbewerkingen. Alle hardhouten deuren worden volledig op maat geproduceerd.

oregon pine 4

Kwaliteit en veiligheid

Garagedeuren elektrisch uitgevoerd zijn extra veilig door de uiterst betrouwbare motor. Deze motor zorgt voor optimale vergrendeling van de garagedeur. Elektrische garagedeuren van Different Doors beschikken over hoogwaardige kwaliteit en 10 jaar garantie. Graag meer weten over de verschillende garagedeuren? Different Doors voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie en advies. U kunt contact met ons opnemen via telefoon: 0495 470000 of email: info@differentdoors.nl