Garagedeur vervangen

Uw garagedeur vervangen?

Voldoet uw bestaande kanteldeur niet meer aan uw eisen en wensen? En bent u opzoek naar een nieuwe garagedeur? Waarschijnlijk loopt u dan al snel tegen een aantal belangrijke vragen aan. Hieronder vindt u een overzicht van vragen die klanten regelmatig aan ons stellen:

Waarom zou ik mijn bestaande kanteldeur vervangen?

Als u een kanteldeur of garagedeur wilt vervangen kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Isolatie speelt vaak een belangrijke rol. Een kanteldeur is een stalen plaat met een dikte van 3 millimeter die open en dicht kantelt. Tussen de openingen aan de zijkant kan veel koude lucht (tocht) naar binnen. Een sectionaaldeur heeft een dikte van 42 millimeter en sluit rondom af met rubberen strips die tocht voorkomen en zorgen voor een optimale isolatie.

Een garagedeur vervangen kan ook een andere reden hebben, namelijk veiligheid. Waar een kanteldeur vaak met 1 of 2 kunststof blokjes sluit die bij kwade bedoelingen met een koevoet makkelijk te forceren zijn, sluit een sectionaaldeur in gesloten positie met een zeer krachtige motor, die het inbrekers haast onmogelijk maakt.

Het gebruiksgemak kan een derde reden zijn voor het vervangen van uw huidige kanteldeur. Uw oude kanteldeur en/of garagedeur gaat vaak handbediend open en dicht. Bij Different Doors leveren wij bij het vervangen van uw garagedeur standaard een motor bij uw nieuwe sectionaaldeur. U kunt met een druk op de knop vanuit uw auto de garagedeur openen en sluiten. Ook het tillen aan de zware kanteldeur is verleden tijd. U drukt na het vervangen van uw garagedeur op de draadloze drukknop aan de binnenzijde en de garagedeur opent automatisch.

Een garagedeur vervangen kan natuurlijk ook voortkomen uit de wens om iets aan de uitstraling van uw garage en/of huis te doen. Zo krijgt uw huis en garage bij het vervangen van uw garagedeur meteen een andere look. Mocht er na het verwijderen van de bestaande garagedeur eventueel haak of breekwerk zichtbaar zijn, dan wordt dit bij de montage van de nieuwe deur onzichtbaar.

 

garagedeur vervangen isolatie 

garagedeur vervangen uitstraling huis

 

Kan mijn garagedeur vervangen worden door een nieuwe garagedeur?

Natuurlijk! Uw garagedeur laten vervangen door Different Doors is mogelijk voor elke renovatie- en inbouwsituatie. Omdat wij alle garagedeuren op maat produceren en wij geen standaardmaten of inbouwbeperkingen kennen, is er ontzettend veel mogelijk. Ook voor het vervangen van uw garagedeur!

Wat zijn de kosten van een nieuwe garagedeur?

Wat een nieuwe garagedeur kost is moeilijk op voorhand te zeggen. Bij Different Doors produceren we deuren volledig naar uw wensen. Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het berekenen van de investering in een nieuwe garagedeur. Onder andere de afmetingen, de kleur, het type paneel, de snelheid van de motor en de inbouwruimte zijn van invloed op de uiteindelijke prijs van de deur. Uiteraard is het mogelijk om in het ontwerp van de garagedeur rekening te houden met uw budget.

Om voor u een scherpe offerte op maat te maken komen wij graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs. Dit kan wat ons betreft ook in het weekend of in de avonduren. U kunt ook een afspraak maken om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wanneer u het contactformulier invult op onze website nemen wij spoedig contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Moet ik bij het vervangen van mijn kanteldeur, de bestaande garagedeur zelf verwijderen en afvoeren?

Bij Different Doors verwijderen wij uw bestaande garagedeur of kanteldeur uiterst zorgvuldig. Indien uw kanteldeur ingemetseld of ingestort zit, werken wij dit keurig af met zetstukken op kleur van de deur. Na het vervangen van uw garagedeur ziet u niets meer van de oude situatie en is alles netjes en onderhoudsvrij afgewerkt. Als u wilt nemen wij ook de oude deur mee, zodat u deze niet zelf hoeft af te voeren.

Hoe kan ik een goed en reëel vergelijk maken tussen de diverse garagedeuren aanbieders?

Als u het internet en diverse advertenties moet geloven, zijn er meer dan genoeg bedrijven die de beste garagedeuren verkopen. Hoe kunt u nu een onderscheid maken tussen bedrijven die zeggen dat ze kwaliteitsdeuren leveren en bedrijven die ook daadwerkelijk de beste garagedeur leveren? Dit is op voorhand moeilijk te bepalen. Wat wel een belangrijke indicator is om te bepalen wat voor u de beste garagedeur is, is de service en garantie die een bedrijf geeft. Bij Different Doors staan wij achter ons product, en geven wij u dus 10 jaar all-in garantie op uw garagedeur.

Meer vragen?

Dit waren vijf vragen die onze klanten ons regelmatig stellen. Misschien zijn er andere dingen die u graag zou willen weten over het vervangen van een garagedeur. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onder deze blog uw vraag te stellen, zodat wij deze voor u kunnen beantwoorden. Wilt u graag een afspraak met ons maken, of eens langs komen in onze showroom in Budel? Dan kunt u bellen naar +31 (0)495-470000 of vul het contactformulier in.