Voldoet uw bestaande kanteldeur of oude garagedeur niet meer aan uw eisen en wensen? En bent u opzoek naar een nieuwe garagedeur? Waarschijnlijk loopt u dan al snel tegen een aantal belangrijke vragen aan. Hieronder vindt u een overzicht van vragen die klanten regelmatig aan ons stellen:

Waarom zou ik mijn bestaande kanteldeur vervangen?

Als u een kanteldeur of garagedeur wilt vervangen kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Isolatie speelt vaak een belangrijke rol. Een kanteldeur is een stalen plaat met een dikte van 3 millimeter die open en dicht kantelt. Tussen de openingen aan de zijkant kan veel koude lucht (tocht) naar binnen. Een openslaande garagedeur heeft standaard vele opties die zorgen voor een optimale isolatie.

Een garagedeur vervangen kan ook een andere reden hebben, namelijk veiligheid. Waar een kanteldeur vaak met 1 of 2 kunststof blokjes sluit die bij kwade bedoelingen met een koevoet makkelijk te forceren zijn, sluit een openslaande garagedeur erg veilig met standaard driepuntssluiting en SKG*** beslag.

Het gebruiksgemak kan een derde reden zijn voor het vervangen van uw huidige kanteldeur. Uw oude kanteldeur en/of garagedeur gaat vaak handbediend open en dicht waarbij er soms boven de macht kracht gezet moet worden. Openslaande garagedeuren zijn erg handig in het gebruik. Het hele gezin kan op een eenvoudige manier de gewenste deur openen zodat er makkelijk met de fiets doorheen gelopen kan worden. Indien nodig opent u gemakkelijk beide deuren.

Een garagedeur vervangen kan natuurlijk ook voortkomen uit de wens om iets aan de uitstraling van uw garage en/of huis te doen. Zo krijgt uw huis en garage bij het vervangen van uw garagedeur meteen een andere look. Mocht er na het verwijderen van de bestaande garagedeur eventueel hak of breekwerk zichtbaar zijn, dan wordt dit bij de montage van de nieuwe deur onzichtbaar.

skg beslag veilig
Standaard worden openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een SKG*** krukset met extra beveiliging.

Een kanteldeur biedt geen isolatie en veiligheid.

 

 

Kan mijn garagedeur vervangen worden door een nieuwe garagedeur?

Natuurlijk! Uw garagedeur laten vervangen door Different Doors is mogelijk voor elke renovatie- en inbouwsituatie. Omdat wij alle garagedeuren op maat produceren en wij geen standaardmaten of inbouwbeperkingen kennen, is er ontzettend veel mogelijk. Ook voor het vervangen van uw garagedeur!

Wat zijn de kosten van een nieuwe garagedeur?

Wat een nieuwe garagedeur kost is moeilijk op voorhand te zeggen. Bij Different Doors produceren we deuren volledig naar uw wensen. Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het berekenen van de investering in een nieuwe garagedeur. Uiteraard is het mogelijk om in het ontwerp van de garagedeur rekening te houden met uw budget.

Om voor u een scherpe offerte op maat te maken komen wij graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs. Dit kan wat ons betreft ook in het weekend of in de avonduren. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult nemen wij spoedig contact met u op om u te voorzien van de juiste informatie.

Moet ik bij het vervangen van mijn kanteldeur, de bestaande garagedeur zelf verwijderen en afvoeren?

Bij Different Doors verwijderen wij uw bestaande garagedeur of kanteldeur uiterst zorgvuldig. Indien uw kanteldeur ingemetseld of ingestort zit, werken wij dit keurig af met zetstukken op kleur van de deur. Na het vervangen van uw garagedeur ziet u niets meer van de oude situatie en is alles netjes en onderhoudsvrij afgewerkt. Als u wilt nemen wij ook de oude deur mee, zodat u deze niet zelf hoeft af te voeren. In de video hieronder ziet u binnen één minuut hoe een montagedag in zijn werk gaat.

 

Hoe kan ik een goed en reëel vergelijk maken tussen de diverse garagedeuren aanbieders?

Als u het internet en diverse advertenties moet geloven, zijn er meer dan genoeg bedrijven die de beste garagedeuren verkopen. Hoe kunt u nu een onderscheid maken tussen bedrijven die zeggen dat ze kwaliteitsdeuren leveren en bedrijven die ook daadwerkelijk de beste garagedeur leveren? Dit is op voorhand moeilijk te bepalen. Wat wel een belangrijke indicator is om te bepalen wat voor u de beste garagedeur is, is de service en garantie die een bedrijf geeft. Bij Different Doors staan wij achter ons product, en geven wij u dus 10 jaar garantie op uw garagedeur. Ook kunt u uiteraard de reviews lezen die klanten over Different Doors geschreven hebben.

Meer vragen?

Dit waren vijf vragen die onze klanten ons regelmatig stellen. Misschien zijn er andere dingen die u graag zou willen weten over het vervangen van een garagedeur. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw vraag te stellen, zodat wij deze voor u kunnen beantwoorden. Wilt u graag een afspraak met ons maken? Dan kunt u bellen naar +31 (0)495-470000 of vul hieronder een contactformulier in.