Garagedeur designer

Wij zijn op dit moment bezig om de garagedeur designer te verbeteren. Kom later terug om uw eigen garagedeur te ontwerpen of klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Belangrijk om te weten...

✔ Wij komen altijd kosteloos nameten zodat de openslaande garagedeur perfect past.
✔ Meer dan 10.000 klanten gingen u voor.
✔ Installatie door ervaren professionals binnen 12 weken.

Uw wensen staan centraal. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw samengestelde garagedeur per e-mail. Hierbij ontvangt u ook direct de prijs inclusief montage.

   Uw ingevulde postcode bevindt zicht helaas op meer dan 2 uur rijden van ons kantoor in Budel. Dit valt helaas buiten ons werkgebied en we kunnen u tot onze spijt geen concurrerende prijs aanbieden voor een openslaande garagedeur. Wij hopen op uw begrip. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons bereiken per mail via info@differentdoors.nl of bellen naar 0495-470000.

   Ervaringen van klanten

   Handige online tool!
   ⭐⭐⭐⭐⭐
   Nette communicatie, aardige mensen. Er is een handige online tool om alvast uit te proberen welke kleuren en opties je het mooist vindt en wat dat dan zou kosten. Dat klopte ook goed met de uiteindelijke offerte. (Tip: bij het inmeten bleek dat er zijn meer Ral kleuren verkrijgbaar dan in de online tool staan, dus vraag daar vooral even naar, als je een andere kleur mooier vindt). Hele aardige jongens kwamen gisteren de oude deur er uit slopen en de nieuwe erin zetten. Ze dachten heel fijn mee over de afwerking. En mijn deur ziet er precies zo uit als op het plaatje van de online tool! :-). Heel blij mee! Gwenny Fuhle

   Direct vertrouwen in Different Doors
   ⭐⭐⭐⭐⭐
   Onlangs hebben we een nieuwe garage deur laten plaatsen door Different Doors. We zijn zeer tevreden.
   Different Doors was voor ons een onbekend bedrijf. Via hun mooie internetsite konden we onze garage deur zelf samen stellen en een offerte aanvragen. Dit werkt fantastisch.
   Groeten van zeer tevreden klanten in Boxmeer

   Blij met mooie deuren
   ⭐⭐⭐⭐⭐
   Ik heb gebruik gemaakt van de configurator en zo kon ik online al zien hoe de deuren eruit zouden komen te zien. In een nader informatief gesprek met Sil, zijn door hem de laatste twijfels weggenomen. De medewerkers die de deuren uiteindelijk geplaatst hebben, waren zeer kundig en hebben de deuren netjes geplaatst en de oude deur afgevoerd. Alles goed geregeld en zeker een aanrader!!! Henriette Hendriks

   Kwaliteit met 10 jaar garantie

   Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.

   • Optimale beveiliging en isolatie
   • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
   • Altijd 100% maatwerk
   • 10 jaar garantie
   • Al vanaf € 2899,- incl. BTW
   garantie