Kans maken op €1000?

Bent u op zoek naar vervanging van uw huidige garagedeur? En wilt u graag advies over openslaande garagedeuren van Different Doors? Wij adviseren u graag!

Wanneer u nu een aanvraag doet, en voor 31 januari 2022 een order plaatst maakt u daarbij kans op maar liefst €1000 retour op uw rekening.

 

Wij adviseren u graag bij u thuis, vrijblijvend!

        

Een collega neemt contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Daarna kan er eventueel een vrijblijvende afspraak worden ingepland met een productspecialist.

U kunt ons ook bellen op 0495 470 000, wij helpen u graag.

 

Openslaande garagedeuren van Different Doors

Al vanaf €2899,-
incl. btw, montage en 10 jaar garantie!

✔️ Hoogst mogelijke isolatie en beveiliging
✔️ Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
✔️ Altijd 100% maatwerk afgestemd op uw wensen
✔️ Snelle levertijd
✔️ Hoogste kwaliteit garagedeuren

Meer informatie over openslaande garagedeuren?

Deze winnaars gingen u voor!

Vorig jaar hebben we meerdere van onze klanten blij mogen maken met mooie cashback geldprijzen. Deze keer gaan we nog een stapje verder door niet €500, maar €1000 te verloten onder twee van onze toekomstige klanten…

Actievoorwaarden Different Doors cashback actie

1. Cashbackacties worden uitgeschreven door Different Doors B.V. gevestigd te Budel. Op cashbackacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of een contactformulier heeft ingevuld.
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
4. U dingt mee wanneer u een openslaande garagedeur van Different Doors besteld. Dit kan zowel een houten openslaande garagedeur zijn als een onderhoudsarme openslaande garagedeur.
5. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
6. De looptijd van de actie is van 10-12-2021 tot 31-01-2022. Deze looptijd kan in de tussentijd nog worden aangepast door Different Doors.
7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
9. Winnaars worden omstreeks 12 april 2022 persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
10. Different Doors kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor andere goederen.
13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Different Doors voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Different Doors
15. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Different Doors.