Boeren voordeur

Er zijn weinig voordeuren die meer tot de verbeelding spreken dan de ouderwetse boeren voordeur! Bent u op zoek naar een boeren voordeur? Dan kunt u bij Different Doors terecht!

Kenmerkend aan een boeren voordeur is dat deze bestaat uit twee delen -een bovenkant en onderkant- die afzonderlijk van elkaar geopend kunnen worden. Op die manier kon vroeger wel het huis gelucht worden, maar hield men de dieren op het erf letterlijk buiten de deur. Ondanks dat veel mensen niet meer op het land wonen, blijft de boeren voordeur onverminderd populair.

Bent u op zoek naar een nieuwe boeren voordeur en wilt u graag eens samen uw wensen bespreken? Stel dan direct uw vraag via deze pagina.

Ruime keuze houtsoorten voor uw boeren deur

Bij Different Doors heeft u standaard keuze uit de volgende houtsoorten


Eiken

Afrormosia

Red Cedar

Meranti

Padoek

Barnwood

Zwart hout

Trespa

Uw eigen specifieke houtkeuze? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden

Boeren voordeur hout

Verreweg de meeste boeren voordeuren worden vervaardigd van duurzaam hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merbauhout. Dit tropische hardhout is goed te bewerken, vergt weinig onderhoud en gaat bovendien jarenlang mee. Niet alleen dit tropische hardhout is populair, ook eikenhout blijft in trek. Naast de bijna oneindige keuze in houtsoorten, biedt Different Doors vele ander mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om glas te verwerken in uw boeren voordeur. Wilt u precies weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Boeren voordeur in een bestaand kozijn

Vaak krijgt u bij een leverancier van deuren te horen dat de deur niet past in het bestaande kozijn. In dat geval moet u dus óók een nieuw kozijn laten plaatsen. Dat is bij Different Doors niet nodig. Ook voor bestaande kozijn vervaardigen we deuren die precies op maat gemaakt zijn, zelfs voor een aluminium kozijn.

Meer advies nodig of andere vragen?

Bij Different Doors adviseren we u graag over uw boeren voordeur. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vele houtsoorten, belijning, handgrepen en extra toevoegingen als glas en het hang- en sluitwerk. Gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen of doe meteen een offerteaanvraag aan als u meer wilt weten over onze tarieven.

Enorm blij dat we deze stap hebben gemaakt!

Wij wilden voor onze boerenschuur een electrische deur van 3.40m breed en 3.30 hoog welke op echte mendeuren moesten gelijken. (Verticale houten planken). Na op internet alle mogelijke bedrijven benaderd te hebben, kwamen we uit bij DifferentDoors. Na een goed gesprek met Sil, besloten we met hem in zee te gaan. Zoals afgesproken werd de deur op tijd geleverd en door vakbekwame monteurs geplaatst. Wij zijn enorm blij dat we deze stap hebben gemaakt en hebben al veel complimenten gekregen.

Lees meer verhalen van klanten