Belangrijke informatie vooraf…

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u om onderstaande informatie door te lezen.

Langere levertijden door enorme hoeveelheid aanvragen

Bij Different Doors staat klanttevredenheid voorop en zijn we graag eerlijk naar onze klanten toe. De afgelopen maanden is er een enorme hoeveelheid aanvragen en opdrachten over ons heen gekomen. Zelfs zo veel dat onze productie waar wij alle opdrachten volledig op maat maken de vraag niet kan volgen.

 

Nieuwe productielocatie in Budel

Om toch aan de toenemende vraag te voldoen zijn wij een nieuwe productielocatie aan het realiseren in Budel. We verwachten dit eind 2021 gereed te hebben.

Voor nu betekent het voor u dat de levertijd van houten sectionaaldeuren en houten voordeuren minimaal 6 maanden is. Uiteraard vinden we dit geen acceptabele levertijd, maar we zijn er liever nu transparant over, dan dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wat betekent dit concreet?

U kunt hieronder uw offerteaanvraag doorzetten mocht de langere levertijd voor u geen probleem zijn. Uiteraard kunt u ons altijd bellen en/of mailen als u over bovenstaande nog vragen heeft. Wij trachten binnen 14 dagen een eerste reactie te kunnen geven. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we u zo veel mogelijk gegevens naar ons toe te sturen. Denk hierbij aan tekeningen, voorbeelden, adresgegevens, correct e-mailadres en telefoonnummer.

Houten sectionaaldeur

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat.
  • Ook mogelijk in combinatie met een houten voordeur en/of gevelbekleding.
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.
  • Prijzen op aanvraag en vanaf minimaal €7000 bij kleinste maat.
  • Actuele levertijd is minimaal 6 maanden.