Bedankt voor uw offerteaanvraag voor een houten voordeur

Uw aanvraag is bijna verzonden…

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u om onderstaande informatie door te lezen.

Levertijden

Bij Different Doors staat klanttevredenheid voorop en zijn we graag eerlijk naar onze klanten toe. De afgelopen maanden is er een golf van opdrachten over ons heen gekomen. Zelfs zo veel dat onze productie waar wij alle opdrachten volledig op maat maken de vraag niet kan volgen.

 

Nieuwe productielocatie in Budel

Om toch aan de toenemende vraag de voldoen gaan wij een nieuwe productielocatie realiseren in Budel. We verwachten dit in de zomer van 2021 gereed te hebben.

Voor nu betekent het voor u dat de levertijd van houten voordeuren (eventueel in combinatie met een houten garagedeur) 5 tot 6 maanden is. Uiteraard vinden we dit geen acceptabele levertijd, maar we zijn er liever nu transparant over, dan dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Prijsindicatie

Wat voor u misschien in deze fase al wenselijk is, is een goede prijsindicatie voor het plaatsen van een nieuwe houten voordeur. Houten voordeuren starten vanaf €4500 inclusief btw en montage. Echter de meeste houten voordeuren die we realiseren vergen een investering van tussen de €4500 en €6500 inclusief btw en montage.

We zouden het op prijs stellen als u hieronder aangeeft wat uw keuze betreffende het vervolg van uw offerteaanvraag. Uiteraard mag u ons altijd bellen en/of mailen als u over bovenstaande nog vragen heeft.