Win een keramische BBQ t.w.v. €699!

Met Different Doors wordt de zomer alleen nog maar mooier. Naast dat we u voorzien hebben van een nieuwe garagedeur en/of voordeur maakt u kans op een keramische BBQ t.w.v. maar liefst €699. Meedoen is simpel, en leuk! Maakt u deze zomer de lekkerste gerechten klaar…?


En de winnaar is…..

Familie Herssevoort

Van harte gefeliciteerd met deze fantastische prijs!

Wij willen iedereen die mee heeft gespeeld van harte bedanken! We hebben erg veel leuke inzendingen mogen ontvangen :).


 

Speel gemakkelijk mee! Het enige dat u hoeft te doen is een foto van uw nieuwe garagedeur en/of voordeur op uw Facebook tijdlijn te plaatsen en @differentdoors te taggen in uw bericht. Zorg ervoor dat u het juiste Facebook account selecteert, zodat wij de foto ook kunnen zien. Leuke teksten en originaliteit is natuurlijk een pré. Succes!

Als u vragen heeft dan kunt u ons een mail sturen. Dit kan naar marketing@differentdoors.nl.

Hoe speelt u mee?

Stap 1) Maak een mooie foto van uw nieuwe Different Doors garagedeur en/of voordeur

Stap 2) Plaats deze op uw Facebook en vernoem/tag @differentdoors. Zorg ervoor dat uw profiel op openbaar staat zodat wij de vermelding ook kunnen zien.

Stap 3) U speelt nu mee en maakt kans op een nieuwe keramische BBQ t.w.v. €699!

Alle actievoorwaarden:

 1. Met het sturen of plaatsen van uw foto geeft u Different Doors toestemming om de foto eventueel te gebruiken voor marketingdoeleinden.
 2. Het is belangrijk dat de Facebookpagina van Different Doors goed vernoemd/getagd wordt zodat wij de foto kunnen zien. Dit kan door @differentdoors te gebruiken.
 3. Het taggen van de Different Doors Facebookpagina gaat als volgt. Typ @ en dan Different Doors. Zorg ervoor dat u onze pagina kiest.
 4. Zorg dat uw bericht op openbaar staat.
 5. Heeft u geen Facebook maar wilt u toch meedoen? Stuur uw foto en gegevens naar marketing@differentdoors.nl. U kunt ook via Instagram deelnemen. Gebruik dan @differentdoors.garagedeuren zodat wij de foto kunnen zien.
 6. Heeft u in het verleden een garagedeur en/of voordeur van Different Doors laten installeren, dan kunt u uiteraard ook meedoen. (bedrijfsdeuren en onderhoudsvrije sectionaaldeuren uitgesloten)
 7. De winnaar wordt op maandag 2 augustus 2021 bekend gemaakt. Dit zal op zowel de website als op Facebook worden gedaan. Plaats of stuur uw foto dan ook voor 31 juli 2021.
 8. Different Doors heeft het recht foto’s te verwijderen die niet passen binnen het beleid van Different Doors.
 9. Alleen garagedeuren en/of voordeuren van Different Doors en die door Different Doors geplaatst zijn kunnen meedoen. (bedrijfsdeuren en onderhoudsvrije sectionaaldeuren uitgesloten)
 10. Getoonde afbeelding van de BBQ op de flyer kan afwijken van de te winnen BBQ.
 11. Different Doors heeft het recht om een actie op ieder moment te beëindigen.

Zij gingen u al voor…