Zijwaartse sectionaaldeuren

Zijwaartse sectionaaldeuren zijn garagedeuren die via de zijkant wegdraaien. Dit type garagedeur kan worden gebruikt bij zowel haakse als schuine muren. Zijwaartse deuren zijn erg praktisch in gebruik. U opent de deur zo ver als nodig is: van een klein stukje als loopdeur, tot volledig open als garagedeur. De onderhoudsvrije zijwaartse garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en bestaan uit stalen panelen en gekogellagerde wielen. U kiest zelf voor een elektrische aansturing of handmatige bediening.

Zijwaartse garagedeuren geheel naar uw wens

De zijwaartse garagedeuren van Different Doors zijn geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen. Wenst u een deur in moderne of juist klassieke stijl? Met keuze uit 10 verschillende soorten panelen, diverse paneelbreedtes, afwerkingsmogelijkheden en alle RAL-kleuren weet u zeker dat de garagedeur perfect past bij uw woning. Ook bij zijwaartse sectionaaldeuren kunnen ramen met plexi- of HR++ glas worden toegepast. De deuren worden op maat geproduceerd.

Hout of onderhoudsvrij

De stalen zijwaartse garagedeuren van Different Doors zijn van hoogwaardige en onderhoudsvrije kwaliteit. De zijwaartse deuren kunnen echter ook geheel in hout worden uitgevoerd. Iedere houtsoort is mogelijk!

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een zijwaartse garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze zijwaartse sectionaal-garagedeuren:

Garage- en loopdeur in één
Een zijwaartse deur opent u zo ver als nodig is. U heeft geen loopdeur nodig en hoeft uw garage niet volledig te openen

Geen rails/motor aan plafond
Met een zijwaartse garagedeur heeft u geen rails of motor aan het plafond. De deur daait zijdelings weg.

Handbediend of elektrisch
U kiest zelf voor een elektrische of handbediende sectionaaldeur. In beide gevallen gebruiksvriendelijk!

In elke stijl
Keuze uit alle RAL-kleuren en meer dan 10 verschillende panelen, profielbreedtes en afwerkingen.

 

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen