Houten garagepoorten

Unieke houten garagepoorten, gebruiksvriendelijk, duurzaam en mooi!

Wanneer u op zoek bent naar houten garagepoorten, geheel op maat gemaakt en in de stijl die bij uw woning past, is Different Doors de partner die u zoekt. Wij bieden u talloze oplossingen en de houten garagepoorten worden geheel naar wens gemaakt. Houten garagepoorten kunnen zowel naar boven toe draaiend als zijwaarts worden uitgevoerd.

Different Doors verzorgt houten garagepoorten geheel op maat:

  • In ieder formaat
  • Oneindig veel bewerkingsmogelijkheden
  • Geheel geintegreerd in de gevel
  • Houtsoort naar keuze, voorzien van FSC-keurmerk
  • Elke gewenste kleur
  • HR++ glas/thermopane
  • 10 jaar All-in garantie

Na het bespreken van uw wensen en mogelijkheden gaat Different Doors aan de slag met het maken van een visualisatie, zodat u alvorens opdracht al exact het resultaat kunt bewonderen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe de houten garagepoort er uit zal komen te zien in uw situatie.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Houten garagepoorten beschikken over een perfecte isolatie, hoge kwaliteit en duurzaamheid. In tegenstelling tot vele andere met hout bekleedde garagepoorten, worden de houten garagepoorten van Different Doors geheel van hout gemaakt. De houten garagepoorten geven uw woning een stijlvolle, unieke en natuurlijke uitstraling.

Houten garagepoorten in één lijn met de gevel

Ook is het mogelijk de houten garagepoorten geheel door te laten stromen in een met hetzelfde hout bekleedde gevel. Op deze manier worden de houten garagepoorten bijna zichtloos geintegreerd in een houten gevel, wat één prachtig geheel vormt. Different Doors beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van houten garagepoorten projecten.

Meer informatie & vrijblijvend advies?

Benieuwd naar de mooiste mogelijkheden voor uw situatie? Different Doors voorziet u graag van uitgebreid advies en informatie. Wij laten u graag zien wat voor uw woning mogelijk is op het gebied van houten garagepoorten. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerte