Elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Hoogwaardige sectionaaldeuren voor elk huis

De sectionaal garagedeuren van Different Doors kunnen worden toegepast in ieder nieuwbouw- én renovatieproject. Op zoek naar een elektrische garagedeur met een moderne of klassieke uitstraling? Met 10 verschillende soorten panelen, keuze uit alle RAL-kleuren en de keuze om de deur uit te voeren met of zonder ramen stelt u altijd een deur samen die past bij uw woning en stijl. De mooie afwerkpanelen worden klantspecifiek en op maat gemaakt, evenals een loopdeur in of naast de garagedeur in dezelfde stijl. Iedere inbouwsituatie is mogelijk.

Veiligheid voorop

De sectionaal garagedeuren van Different Doors beschikken over de juiste veiligheidskenmerken. Deze kunnen worden uitgebreid naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse ***. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagedeur altijd goed afgesloten.

Hout of onderhoudsvrij

De stalen elektrische garagedeuren van Different Doors zijn van hoogwaardige en onderhoudsvrije kwaliteit. De sectionaaldeuren kunnen echter ook volledig in hout worden uitgevoerd. Daarbij is iedere gewenste houtsoort mogelijk!

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze elektrsiche garagedeuren:

thumb1

Optimale isolatie

Different Doors voert sectionaaldeuren uit met panelen tot wel 60mm. Voor een nog betere isolatie dan bij standaardpanelen van 40mm.

Nieuwbouw én renovatie
Dankzij onze op maat gemaakte afwerkprofielen zijn onze elektische garagedeuren geschikt voor elk huis!

Loopdeur in dezelfde stijl
Een praktische loopdeur in of naast uw garagedeur? Deze wordt uitgevoerd in dezelfde kleur en stijl.

Veiligheid
Veiligheidsopties en een optioneel Politiekeurmerk garanderen een veilige afsluiting van uw garage.

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen